koreczek1234
Ogólnie odebrałem przedwczoraj z rana badania.
Martwi mnie trochę tarczyca,
fT3 poniżej normy (2.08 norma 2,6 - 5,1)
fT4 dolna granica (1,15 norma 0,8 - 1,7)
TSH (2,59 norma 0,27 - 4,2)
Estro (16,65 norma 11,3 -43,2)
FSH ( 2,21 norma 1,5 - 12,4)
LH (2,45 nroma 1,7 - 8,6)
Prolka (317,8 norma 86 - 324 ) - tu też wysoko :/
Testosteron całk (3,67 norma 2,8 - 8,0)

Redukcje na wakacje robiłem dość ostrą, do niskiego BF doszedłem ale na bardzo niskich kcalach już (do tego T5), ale od września powolutku zwiększałem kcal aż teraz doszedłem do 3 tyś (przy ciężkich siłowych i sporo ruchu), więc myślałem że te ft3 będzie coś wyżej... Muszę na usg się wybrać chyba
Choć sądzę, że to wszystko jest "kumulacją" przemęczenia.
Od wczoraj wcinam jod, wit B6, dziś też był ostatni cięższy trening, do kolejnego poniedziałku (w którym planowo wbijam na bombe) zrobię 3-4 lajtowe treningi (głównie mobilizacja i wielostawy na małym ciężarze w celu szlifowania wzorca ruchowego), do tego jakiś masaż i ogólny chill



Zmieniony przez - koreczek1234 w dniu 2018-01-19 16:49:39


Powtorz jeszcze raz te badania dla pewnosci