SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Pierwszy cykl + odblok - teść enan

Ankieta - proszę o pomoc

Wiek 21
Waga 75
Wzrost 175
Obwód ramienia 38
Obwód klatki
Obwód uda
Obwód talii 75
Staż na siłowni 5 lat
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy) high carb około 3 tyś kcal
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe brak
Opisz swój plan treningowy góra dół lub fbw same wielostawy + kosmetyka pod hipertrofie
Cel cyklu 3 miesiące masa + 3 miesiące redukcja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia brak
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej) 12% max
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) tendencja do łapania wody, ale chudy kościec
Stan zdrowia zdrowy
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia brak
PPM (podstawowa przemiana materii) ciężko stwierdzić
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą) wyciskanie 100 martwy 160 siad 120
Wysłana -
I jeszcze jedno, stężenie teścia będę miał 300mg /ml i gdzieś natknąłem się na info, że jak ktoś jest podatny na estro, to jest sens walić częściej w mniejszej dawce (wtedy wahania hormonów są mniejsze), np. 150mg e3d?
Wysłana -
Ja pierwsze slysze ze proviron kontroluje estro choc niech ktos madrzejszy sie wypowie
Tak dawke warto dzieli na mniej i czesciej


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-01-14 14:38:43
Wysłana -
Dołączę się z pytaniem. Hcg bić razem z tesciem czy w inne dni?
Wysłana -
obojetne. mozesz w tym samym dniu a mozesz w innym. jak Ci wypada tak bijesz i juz, bez kombinowania
Wysłana -
Czyli można bić teścia 250 mg pon-piątek i tylko co 4-5 tyg hcg i tak nawet przez rok?
Wysłana -
tygrys25x
Czyli można bić teścia 250 mg pon-piątek i tylko co 4-5 tyg hcg i tak nawet przez rok?
i nawet dluzej
Wysłana -
A co myślicie o ATD? Mam 90 kps w spadku. Nada się?r


Zmieniony przez - tygrys25x w dniu 2018-01-18 21:44:55
Wysłana -
Ogólnie odebrałem przedwczoraj z rana badania.
Martwi mnie trochę tarczyca,
fT3 poniżej normy (2.08 norma 2,6 - 5,1)
fT4 dolna granica (1,15 norma 0,8 - 1,7)
TSH (2,59 norma 0,27 - 4,2)
Estro (16,65 norma 11,3 -43,2)
FSH ( 2,21 norma 1,5 - 12,4)
LH (2,45 nroma 1,7 - 8,6)
Prolka (317,8 norma 86 - 324 ) - tu też wysoko :/
Testosteron całk (3,67 norma 2,8 - 8,0)

Redukcje na wakacje robiłem dość ostrą, do niskiego BF doszedłem ale na bardzo niskich kcalach już (do tego T5), ale od września powolutku zwiększałem kcal aż teraz doszedłem do 3 tyś (przy ciężkich siłowych i sporo ruchu), więc myślałem że te ft3 będzie coś wyżej... Muszę na usg się wybrać chyba
Choć sądzę, że to wszystko jest "kumulacją" przemęczenia.
Od wczoraj wcinam jod, wit B6, dziś też był ostatni cięższy trening, do kolejnego poniedziałku (w którym planowo wbijam na bombe) zrobię 3-4 lajtowe treningi (głównie mobilizacja i wielostawy na małym ciężarze w celu szlifowania wzorca ruchowego), do tego jakiś masaż i ogólny chill


Zmieniony przez - koreczek1234 w dniu 2018-01-19 16:49:39
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź