Składniki:
1.Połowa piersi z kury
2.Cebula, ogórki korniszony, papryka (może być więcej warzyw ja użyłem tylko takich)
3.Oliwa z oliwek
4.Koncentrat pomidorowy
5.Śmietana
6.Pieprz sól
7.Ryż(brak na zdj)
Sposób przygotowania:
Pierś kroimy na drobną kostkę, na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek wrzucamy pierś i dusimy. Gdy pierś jest już uduszona dodajemy cebulkę i czekamy aż się zeszkli następnie dodajemy paprykę i ogórki dusimy kilka min następnie dodajemy 4 małe łyżeczki koncentratu i 2 śmietany solimy pieprzymy i mieszamy zostawiamy jeszcze na 2 min na małym ogniu i na talerz. Naprawdę godne polecenia. Słaba jakość zdjęć bo robiłem tel.
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 11:56:46
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 11:57:28
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 11:58:05
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 12:00:47
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 12:01:33
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 12:02:12
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 12:02:55
Zmieniony przez - Szyna89 w dniu 2009-03-23 12:04:19