Trochę o mnie :P pierwszy start odnotowałem 2 lata temu na Mistrzostwach w Sopocie i od tego się zaczęło-udało mi się wtedy wygrać. Kilka lat później pewnego pięknego dnia dopadł mnie Emil (którego znałem z innej siłowni, ale bałem się zagadać- nie chciałem być wyśmiany … ), bezpośrednio przed MŚ i usystematyzował moje plany. Świetny Gość, rewelacyjny trener i jeszcze lepszy przyjaciel. Początkowo mieliśmy szykować mnie na jesień, jednak moja gigantyczna motywacja i profesjonalne porady Emila doprowadziły mnie do :
-złota w klasyku juniorów na Śląsku
-Brązu w klasyku seniorów do 180 na Śląsku
-Brązu w juniorach w Żelistrzewie
- Na debiutach byłem 6 z fajnymi przygodami :D
itp. itd. ;)
Sezon uważam za bardzo udany.
Aktualnie jestem po 16 tyg budowania masy mięśniowej i mam 5 tyg roztrenowania(?) i ograniczyłem się z 5 do 4 treningów w tyg.
Aktualnie trenuje:
Pon-plecy
Wt-Klatka biceps
Czw-nogi
Pt-Barki tric
Dieta aktualnie:
9:30 Płatki owsiane 100g i kurak 200g Pomidor, owoc
12:00 pozniej Ryż Basmati /makaron pełnoziarnisty i kurak 200g Warzywa(brokuły pomidory głownie)
15:00 pozniej Ryż Basmati /makaron pełnoziarnisty i kurak 200g Warzywa(brokuły pomidory głownie)
17:30 pozniej Ryż Basmati /makaron pełnoziarnisty i kurak 200g Warzywa(brokuły pomidory głownie)
TRENING 18:30
po treningu żelki 100g + 50g izolatu
30 min pozniej Ryż Basmati /makaron pełnoziarnisty 100g i kurak 250g
Przed snem owsianka 100g i masło orzechowe/ orzechy nerkowca 30g /oliwa z oliwek
Pain is temporary glory lasts forever.
Przygotowania do ostatniego juniorskiego sezonu wiosennego i jesiennego.
with FIRE SNAKE