...
Napisał(a)
Czy można do gotujących się płatków owsianych na wodzie w garnku wrzucić jabłko/banana? Czy owoc straci wtedy swoje właściwości i lepiej dodawać owoc do zimnych płatków?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Nie straci, często nawet jabłka, czy banany poddawane są wysokim temperaturom, bo są głównym składnikiem ciasta, czy babeczek. U mnie najczęściej wpada własnie banan, plus np. migdały i gorzka czekolada.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Polecane artykuły