SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Omlet

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2155

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 148 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 5729
Wiytam co dodac do omleta lub plackow make gryczano czy platki owsiane
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14656 Napisanych postów 53129 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400418
Witaj, mozesz i jedno i drugie takze co wolisz
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17681 Napisanych postów 132075 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460293
Zależy jaki przepis, bo np nie musisz dodawać żadnego z w/w tylko np same warzywa, boczek i zalać to jajami i na patelnie.

Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.
1

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1660 Napisanych postów 5479 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 94310
anubis84
Mnie lepiej smakują placki z owsa, z mąki są zbyt zbite.


sprobuj nastepnym razem wykorzystac make z amarantusa - omlety nie wychodza zbyt zbite i sa naprawde soczyste, jak na uzycie maki
1

when im going to do some mountaineering actually im going back home

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 93250 Napisanych postów 362742 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1664012
Sprawdź sobie obie opcje i zobaczysz co ci lepiej lezy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
zależy jak leży. jeśli z mąką to najlepiej zrobić tak, ubić na sztywno białka, w trakcie miksowania dodać zółtka i dalej miksować na wlnych obrotach, a na końcu dodać mąkę - zwykle max 2 łyżki na 4 jajka i jeszcze chwilę miksować i na patelnię - będzie puszysty.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
makrosięzgadza Kuchnia Dzika
Ekspert
Szacuny 375 Napisanych postów 423 Wiek 41 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 13988
a jak z warzywami to tez ubic białka, plus zółtka, na patelnię, po około 1 minucie poukładać warzywa lub np owoce i pod przykryciem do smazyć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14656 Napisanych postów 53129 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400418
Ja na ok 200g jaj daję 30g mąki ryżowej + 30g gryczanej i prawie zawsze jest puszysty
1

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Moj sposob na pulpety

Wiecej