no jest chudo, narazie nie widać że trenujesz. Ale wyglądałem podobnie jak zaczynałem trenować. Ułóż sobie diete z nadwyżką kaloryczną i dokladaj masy, jeżeli trenujesz skok o tyczce to wiadomo że nie możesz dorzucić odrazu kopy kilogramów ale powoli możesz sobie dokładac i cialo się będzie adoptować
Witaj, na pewno jestes chudy- to można nawet powiedzieć po samej info o wadze i wzroście. Jedz zdrowo, trenuj, podbijaj kcal, a masa stopniowo będzie wzrastać
Na żadnej, trenuj całościowo, po co Ci priorytety? Po mojemu bardzo dobrze wyglądasz, masy tylko brakuje, ale to przyjdzie z czasem, nie ma przeć na wyniki. Było wielu takich nastoletnich Herkulesów co to w wieku 9 lat mieli kratę na brzuchu i robili muscle upy, a w wieku 20 lat zalane miśki bo stracili dzieciństwo na katorżnicze treningi i później olali sportowy tryb życia.
Inna sprawa: TY nie musisz trzymać wagi do skoku o tyczce? Bo jeśli masz stracić dynamikę i lekkość to się zastanów, czy jakieś drastyczne masowanie wchodzi w grę. Jakiś trener zajmuje się Tobą w ogóle?
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookie w Twojej przeglądarce.