SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Niskie libido po cyklu

Wysłana -
Witam serdecznie
Otóż mam problem po cyklu, na ostarynie browna który przebyłem w 2016 roku. Zrobiłem wtedy badania i wrzuciłem wyniki na konkurencyjne forum gdzie polecono mi BlackDevila b6 i cynk. Oczywiście to zrobiłem ale nie wiele to dało.Dalej czuję blok, którego przed cyklem nie miałem. Od 2015 mieszkałem w UK dlatego kupiłem tam Brawna i cwiczyłem tam.
Badania zrobiłem w Polsce i potem znów wyjechałem temu zawiesiłem sprawę aż do teraz gdy wróciłem i chcę naprawić błędy młodości. Oczywiście wiem, że źle zrobiłem, że się nie przebadałem przed cyklem no ale mądry polak po szkodzie. Wcześniej nigdy nic nie brałem z PH/SSA. Tylko ostaryna z browna i wczesniej hypedrine z kilosports jeśli to ma znaczenie.

Poniżej wrzucam badania z stycznia 2016 i stycznia 2018.
2016
Glukoza - 101.6 (70.0-115.0)
Fostataza zasadowa - 59 (40-129)
LDH - 376 (240-480)
FSH 2.08 (1.5-12.4)
LH 5.68 (1.7-8.6)
Estradiol 39.04 (7.63-42.6)
Prolaktyna 15.64 (4.04-15.2)
Kortyzol 12.76
Testosteron 3.32 (2.49-8.36)
Testosteron wolny 11.03 (1.00-28.28 )
PSA 0.54 (?-2.5)

Bilirubina całkowita 6.9 (5-21)
Aspat 10.5 (?-37)
Alat 14.7 (?-41)
GGTP 12.5 (10-71)

2018:
A oto świeże z przed tygodnia

FSH - 3.06 (1.5-12.4)
LH - 8.63 (1.7-8.6)
Estriadiol - 37.06 (7.63-42.60)
Progesteron - 0.32
Prolaktyna - 7.68 (4.04-15.20)
Testosteron - 3.65 (2.49-8.36)
TSH 3 - 0.39 (0.27-4.2)
FT4 - 1.25 (0.8-2.0)
Bilirubina całkowina - 11 (5-21)
Alat - 18 (0-41)
Glukoza - 86 (70-115)
Aspat - 15 (0-37)
Kreatynina - 106 (62-115)
Cholesteron - 109 (0-200)
Trójglicerydy - 33 (0-150)
Cholesterol HDL - 39
Cholesterol LDL - 63
GGTP - 12 (10-71)

Teraz pytanie czy udać się do jakiegoś endo czy coś? Na necie same opinie, że szkoda na nich czasu bo nie ma takich co się na dopingu znają..
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
ile masz lat???
wyniki sa ok , test mógł by być wyżej
Wysłana -
lodzianin1
ile masz lat???
wyniki sa ok , test mógł by być wyżej


28 lat, a Progesteron nie za nisko albo LH za wysoko?
Wysłana -
Masz 28lat, od dwóch lat problemy z libido i nie udałeś się jeszcze do lekarza?
Wysłana -
Cały czas byłem w UK, z racji bariery językowej nie poszedłem tam. Teraz na ojczyźnie chce się udać. Tylko do jakiego? Jakiś polecany endo jest z małopolskiego?
Wysłana -
Może tutaj bardziej potrzebny jest seksuolog bo wyniki masz Ok
Wysłana -
flex1976
Może tutaj bardziej potrzebny jest seksuolog bo wyniki masz Ok

Okej, a jak znaleźć wartego uwagi? Na znanylekarz.pl ?
Wysłana -
Tw1nki
flex1976
Może tutaj bardziej potrzebny jest seksuolog bo wyniki masz Ok

Okej, a jak znaleźć wartego uwagi? Na znanylekarz.pl ?


Popytaj w swoim miejscu zamieszkania, mozesz sprawdzic opinie w necie na temat danego lekarza.

Czy te badania z 2016 roku sa z przed cyklu?


Zmieniony przez - Aleks w dniu 2018-03-15 11:25:48
Wysłana -
Aleks
Tw1nki
flex1976
Może tutaj bardziej potrzebny jest seksuolog bo wyniki masz Ok

Okej, a jak znaleźć wartego uwagi? Na znanylekarz.pl ?


Popytaj w swoim miejscu zamieszkania, mozesz sprawdzic opinie w necie na temat danego lekarza.

Czy te badania z 2016 roku sa z przed cyklu?



Zmieniony przez - Aleks w dniu 2018-03-15 11:25:48


Niestety zaraz po cyklu gdy problem się zaczął.
Przed cyklem żaden problem nie występował.
Wysłana -
Hormony "płciowe" masz OK - tutaj nie ma przyczyny raczej. To może być:

- psychika
- dieta
- inne leki (jeśli bierzesz)
- lub tarczyca

TSH masz nisko...co prawda nie jest to jeszcze nadczynność ale blisko dolnej normy. Przy nadczynności też mogą być spadki libido. Szkoda że FT3 nie zrobiłeś też.
Wysłana -
Bierzesz jakieś leki antydepresyjne?
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź