SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Niskie FSH

Wysłana -
Pafko
wyniki ogladał endokrynolog i ginekolog - problem tkwi w tym ze po badaniach wszystkich łacznie z usg jader i RTG przysadki - wszystko ok - stwierdzone badaniami azospermia !! :) i tu jest ten guzik programu



Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-03-29 19:50:26


Jakie leczenie zaproponowal lekarz?

BTW FSH bardziej podniesie tamoksyfen niz clomid.
Wysłana -
zaproponował 6 strzałów Orivel (hcg) co 3 dni - bardziej stał prz Pregnylu ale ciezko jest jego dostac :)


Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-03-31 14:29:21
Wysłana -
Pafko
zaproponował 6 strzałów Orivel (hcg) co 3 dni - bardziej stał prz Pregnylu ale ciezko jest jego dostac :)



Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-03-31 14:29:21


6 x 6500 iu co 3 dni?

Pregnylu nie ma szans dostac w aptece.
Wysłana -
o tym samym wspomniał i ze jest bardziej za pregnynel bo to nierekombinowana kosmówka....natomiast nic nie wpomniał o jakims blokerze estrogenów po takich dawkach hcg jajka wejda na obroty i testo wywali....a znim bedzie łaczył sie estrogenami w estradol....czy zle mysle ?
Wysłana -
i własnie ze wzgledy na dostepnosct wchodzi w gre tylko Orivel...6500
Wysłana -
Dawka HCG konkretna i estro wybije na bank...
Wysłana -
czyli co na blokade estro najlepeij ? według Ciebie ?
Wysłana -
symex badz etadron
Wysłana -
12 dni kuracji clomidem 50 - w 12 dzien zrobione wyniki - orientacyjne jak wpłyneły na organizm
FSH 4,0 (1,5-12,4) było 1,4
LH 9,2 (1,7-8,6) było 3,8
Estriadol 85 (11-43) było 32
Testosteron 943 (280-800)było 700
czy to normalne jest po takiej krótkiej terapi clomidem ?? czy estriadol przy clomidzie powinien tak wybic do góry ?




Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-04-11 18:49:59

Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-04-11 18:53:07
Wysłana -
Pafko
12 dni kuracji clomidem 50 - w 12 dzien zrobione wyniki - orientacyjne jak wpłyneły na organizm
FSH 4,0 (1,5-12,4) było 1,4
LH 9,2 (1,7-8,6) było 3,8
Estriadol 85 (11-43) było 32
Testosteron 943 (280-800)było 700
czy to normalne jest po takiej krótkiej terapi clomidem ?? czy estriadol przy clomidzie powinien tak wybic do góry ?

LH poszlo mocno w gore za nim nastapila produkacja testa ktory tez jest ponad norme a to spowodowalo wybicie estro, normalna kolej rzeczy





Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-04-11 18:49:59

Zmieniony przez - Pafko w dniu 2018-04-11 18:53:07
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź