Szacuny
31
Napisanych postów
1970
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
45643
Siema
Potrzebuje dobrego noża do krojenia mięsa, i do krojenia twardych warzyw - typu batat - , mam 1 od Victorinox do warzyw, ale przy batacie już wymięka, co polecacie
Potrzebuje też termosu, i tu mam małe pojęcie, chcę by herbatka była w środku gorąca z 10 godzin jeśli się da, litr pojemności wystarczy, jakiś za 30-50pln nada się czy warto wydać więcej ? Wcześniej kupiłem jeden na allegro w ciemno i się przejechałem
Szacuny
17701
Napisanych postów
132148
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460637
ja mam fiskara parę lat i się dobrze sprawdza, do takich twardszych rzeczy mam zwykły z allegro santoku (to model noża nie firma) jest sztywny i przy krojeniu się nie wygina.
Wklep w allegro Termos stal nierdzewna 1000ml THERMOS ciepło 24H Podobno 24 godziny trzyma, swoje też kosztuje, bo te zwykłe marketowe to 2-3 godziny i koniec, a jak w zimie trzymane to jeszcze szybciej. Taki za 50 dych raczej Ci nie utrzyma.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.