SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Marynata - masło klarowane lub olej koko

Wysłana -
krzyzu9218
ernie1234
No nie wiem i potem myć patelnię... jednak szybciej chyba w piekarniku...


Ok. A brudny talerz włożysz od razu do szafki ;)

A talerz stawiasz na kuchence i smażysz na nim ?
Wysłana -
Chodzi o to ze jak rozpuścisz na patelni to musisz ją umyć, jak wsadzisz do piekarnika na jakimś spodku, talerzyku, miseczce to tez będziesz musiał umyć.
I tak myjesz i tak.
Wysłana -
Rozumiem. Ale patelnie mam 2 , a talerzy 30 - mogą sobie czekać 2 dni w zlewie, opłukane tylko
Kwestia oszczędności czasu jest ważna.


Zmieniony przez - ernie1234 w dniu 2017-04-06 11:07:11
Wysłana -
A ja do marynat daje oliwę extra virgin to nie grzech jeśli mięso piekę około 25 minut w temperaturze 185stopni?
Wysłana -
To nie będzie grzechem.
Wysłana -
też dodaję głównie oliwy do pieczenia
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź