SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Majonez na oliwie jest gorzki. Co zamiast oliwy?

Wysłana -
Olej rzepakowy jak napisali przedmówcy jest jak najbardziej ok. Moim skromnym zdaniem lepszy niż lniany. Lniany jest niestabilny...wystarczy przerwanie łancucha temperatury, jełczeje. ja lnianemu ogolnie mówię nie. Oliwy z oliwek też są różne, ale to już wyższa szkoła jazdy jak z winem, piwem czy kawą:)
Wysłana -
Polecam olej z avocado, można go dostać w Lidlu, majonez smakuje super :)
Wysłana -
Na rzepakowym wyszedł mniam:) Awokado jem "na żywo". Ale dzięki za trop.
Wysłana -
ja też np do tatara wolę dać zwykłego rzepaka niż oliwe z oliwek, o wiele lepiej smakuje
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź