SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mąka orkiszowa

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1907

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 47 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12432
Witam mam pytanie o mąkę orkiszową Plenus typ 630 Jest to mąka biała ale w końcu niby 100% orkiszu jak myślicie moge na niej bazować jako źródło węglowodanów? Wiem że pełnoziarnista pewnie by była lepsza
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Jak najbardziej, możesz ją używać. Kwestia tego jak się sprawi w kwestii omleta. Np. kokosowa nie nadaje się jako baza, ponieważ omlet jest zbyt kruchy. Może być jednak dodatkiem. Warto mieszać różne i testować.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51765 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349848
Jak chcesz bazować na tej mące jako podstawie/głównym źródle węglowodanów, to "tak sobie", jak będzie to jedno z wielu źródeł, to okej.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Kazdy produkt przetworzony będzie słabszym wyjściem, mąka akurat taka jest, jak dasz trochę do omelata, naleśnika czy coś to ok.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Podstawą diety jest jej odpowiednie urozmiacanie. Jak dodasz czasami to nie ma problemu. Są jednak lepsze.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 47 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12432
Lepsze rozumiem że chodzi o pełnoziarniste? Ale z białych mąk to chyba ta będzie najlepsza? W końcu nadal jest to orkisz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9050 Napisanych postów 82723 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699670
Najważniejsze żeby urozmaicac , nie bazujemy na orkiszowej .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Bazować - nie, ale może stanowić pewne urozmaicenie w menu/do naleśników czy coś.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6263 Napisanych postów 76003 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754688
Dobra jest np. gryczana. Szczególnie omlety z niej. Do nich mi osobiście najlepiej pasuje. Fajną mają strukturę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 47 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12432
A jak wypada ryżowa?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 527 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 36480
Są ok puki ciepłe, jednak jak wystygną to ich nie zawiniesz bo kruszeją.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 47 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 12432
Chodziło mi akurat o rodzaj mąki ☺
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tolerancja Jedzenia

Następny temat

wyjscie z mini cuta

WHEY premium