SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Kolejny cyk, badania

Wysłana -
Wiek: 31
Waga: 80
Wzrost: 176
Obwód klatki: 108
Obwód ramienia: 40
Obwód talii: 84
Obwód uda: 58
Obwód łydki: nie sprawdzałem
Dieta: 3200kca
Ile i jakie przebyte cykle: prop, drugi enan i deca
Cel cyklu: masa
Ostatni cykl i odsteop czasowy : lipiec
Poziom BF% 12-13
Stan zdrowia Zdrowy: jak koń
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) - chudnięcia
Staż na siłowni: 3 lat z małymi przerwami trening 3-4 razy w tyg

Po redukcji przyszedł czas na masę, z środków leci test i deka, tym razem dieta dopięta na ostatni guzik, obecnie początek piątego tygodnia i jestem pod wrażeniem waga ładnie leci do góry, oczywiście siła tak samo libido wyxxxbane w kosmos w porównaniu do poprzedniego praktycznie tego samego cyklu to przepaść

enan pon-czw 250mg 1-24
deka pon-czw 200mg 1-20
hcg co 5tygodni podzielone na 3 dawki

badania robione przed cyklem
testosteron 401.25 (47.01-980.56)
estradiol 22 (11-44)
prolaktyna 16.30 (3.46-19.40)
FSH 2.42 (0.95-11.95)
HL 1.87 (0.57-12.07)


badania robione w 5tyg norma
prolaktyna 29.71 (3.46-19.40)
testosteron >3460,80 (47.01-980)
progesteron 0.4 (<0.2)
estradiol 99 (11-44)

na zbicie prolaktyny mam Cabaser jak go dawkować i po jakim czasie powtórzyć badania
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Martwisz się niewielkim + prolki a estro 2x to co... Prolka nie dużo, także daj 0,25mg na 10dni. Za miesiąc powtórz badanie prolka + estro. Jeśli estro jeszcze podskoczy, lub nawet szybciej już źle coś będzie z samopoczuciem wtedy trzeba będzie i to zbijać.
Wysłana -
jak narazie samopoczucie bardzo dobrze symex lezy w razie potrzeby, no wcześniejszym cyklu e2 był prawie 140 zbijałem dopiero przed pct mimo wysokiego e2 samopoczucie było oki bardziej wodą mnie podlało. Zobaczymy jak będzie tym razem w razie czego zrobię szybko badania i będę zbijać
Wysłana -
Jesli woda podlewalo(zakladam mimo dobrego odzywiania) to e2 tez bylo zbijac
Wysłana -
Może dobrze tolerujesz, więc bardziej obserwuj organizm/samopoczucie/sylwetke.
Wysłana -
Kolejne badania zrobione w 10tyg

prolaktyna 15,64 (3.46-19.40)
progesteron 0.4 (<0.2)
estradiol 55 (11-44)
od 6 tygodnia leci symex 0.5tab co 4dni i cabaser 50mg co 12dni

Od jakiegoś półtorej tygodnia zaczynał pobolewać mnie praw sutek, wyczuwalny jest mały guz, dziennie sprawdzam i jak narazi nie powiększa się
podawać taomox?


Zmieniony przez - michal1407 w dniu 2018-02-22 19:16:01
Wysłana -
Chyba sobie wkrecasz watpie ze przy takim e2 zrobil Ci sie guzek
Wysłana -
od czasu jak zacząłem wyczuwać swędzenie dorzuciłem exe, guz jest bardzo dobrze wyczuwalny wiec nie wkret


Zmieniony przez - michal1407 w dniu 2018-02-22 19:29:08
Wysłana -
doradzi jeszcze ktoś? co robić?
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź