SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jedzienie dla POPEYE

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 10955

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1886
Składniki
8 Pojedynczych filetów z Kurczaka
20 dag mrożonego szpinaku
3 łyżki mleka
20 dag niekwaśnego twarogu
główka czosnku
jajko
2łyżki oleju
sól pieprz

PRZYGOTOWANIE
Dwa-trzy ząbki czosnku drobno posiekanego smażymy na oleju szpinak lekko rozmrażamy twaróg mielimy . Szpinak Mieszamy z czosnkiem wlewamy 3 łyżki mleka i mieszając dusimy aż masa zagęstnieje Zdejmujemy z ognia i doprawiamy do smaku solą i pieprzem Studzimy mieszamy z jajkiem i z twarogiem. Filety nacinamy wzdłuż ostrym nożem by powstały kieszonki . Napełniamy farszem Każdą porcję ciasno zawijamy w natłuszczona folię aluminiową i układamy w brytfannie Obkładamy nieobranymi ząbkami czosnku i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika do temp 180 C Po 15-20 minutach czosnek wyjmujemy a mięso pieczemy jeszcze 20-25 minut.

SMACZNEGO !

PS: Filety można przed faszerowanie oprószyć przyprawą do kurczka

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
w0jt Dana White
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 13762 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 93464
podaj wartości.

Business as usual

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51559 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816


twoje foto
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 552 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 14298
Wygląda za***iscie ! Aż nagle zgłodniałem

trzeba j**ać

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 60 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1886
B 111
T 20
W 30

Chyba dobrze :O
Smak fantastyczny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1053 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41928
jadłem już to kiedyś ciekawie smakuje, szczególnie z sosem, napewno jakaś odmiana od suchego cycka SOG
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 990
szpinak jest swietny ! sOG oczywiscie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 965
dobrze że jesteś :>

szpinak king :D

sog.

"Nie ma rzeczy niemożliwych.
Pańskie życzenie jest tylko drogie."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8717
ten czosnek oddzielnie? Bo jakos nie zrozumialem jego roli xD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
w0jt Dana White
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 13762 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 93464
czosnek zgniatasz i dodajesz do szpinaku.

Business as usual

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 81 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8717
"Obkładamy nieobranymi ząbkami czosnku i wstawiamy do rozgrzanego piekarnika do temp 180 C Po 15-20 minutach czosnek wyjmujemy"
O ten czosnek mi chodzi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Placki-kotlety z kurakiem "orientalne"

Następny temat

Filet z kurczaka - 'Erupcja Wulkanu' MEGA

WHEY premium