SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Jak stosować różnego rodzaju sosy, co zrobić aby nie przegiąć?

Wysłana -
czyli jaką ilość sobie wklepać w kalkulator ?
Wysłana -
Z jakiego wzoru korzystasz?
Wysłana -
georgu
Z jakiego wzoru korzystasz?


Wyliczyłem coś takiego, z linku który podawany był wyżej, chyba dobrze ;)

Wysłana -
To ustal na te 2750 kcal i po 2 tygodniach zobacz żydzi co dalej.
Wysłana -
georgu
To ustal na te 2750 kcal i po 2 tygodniach zobacz żydzi co dalej.


a możesz mi powiedzieć czy te wyliczenia są trafne ?
I teraz, skoro robię póki co tylko 3 treningi aerobowe w tygodniu i żadnych siłowych, to jakie makro mam dobrać ?
Dzięki bardzo !
Wysłana -
2 g białka na kg masy (prawidłowej, wiec jakieś 150 g wystarczy), 1 g tłuszczy, reszta ww
Wysłana -
Jak umiesz podstawiać liczby do wzoru i masz kalkulator to co mam sprawdzać?
Wysłana -
deja vu
2 g białka na kg masy (prawidłowej, wiec jakieś 150 g wystarczy), 1 g tłuszczy, reszta ww


Czyli resztę zapychać węglami ile wlezie aby dobić do 2700 kcal tak?
Wysłana -
Tak
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź