sfd logo sfd sklep ikona SKLEP z odżywkami

SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Gino

Wysłana -
Yo. Na lewym cycu mam gino od gim. Jestem na bombie i pod zdrowym tez mi sie robi od jakiegos czasu. Moje pytanie to tylko czy letro da rade to cofnac? Bede mial pare tabs w poniedzialek od znajomego.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogę Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Najpierw zrób badania potem kombinuj z lekami .
Wysłana -
Tren a leci, wiec estradiol nie bd wiarygodny
Wysłana -
no to nie wiadomo czy od estro
Wysłana -
No właśnie . Trzeba sprawdzić hormony
Wysłana -
1. WIEK: 22
2. WAGA:95
3. WZROST: 181
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: kilka lat
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:solo omka, enan+wino. Aktualnie od 30 stycznia prop 100mg E2D, Master 100mg E2D(zamieniony 17 marca na tren 50mg E2D), npp 100mg pon sro pia (zamieniony 27 kwietnia na Deke 125mg E2D)
8. TRENING: aktualnie FBW
9. CEL CYKLU: aktualnie redu
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE: z tamtego roku bo juz nie sprawdzam
-klata: 130
-martwy ciąg: 190
-przysiad: 180 x 3

Leci 80mg ED izo. Juz koncowa, jakies 1,5 tyg jeszcze. Myslicie, ze od niego takie wyj**ane alt?

Będę miał jeszcze w tym tyg wyniki kortyzolu i progesteronu.

Musze zmienić lab bo jak widać nie wiedza co to wynik test, ale chyba dobrze klepie.

Będę miał w tym tyg letro.


AST 44 10-42
ALT 82 10-40


Prolaktyna 28,15 3,46-19,40
Testosteron >34,61 1,42-9,23



Zmieniony przez - Teodorrr w dniu 2017-05-23 19:34:15
Wysłana -
Wypadałoby trzymać prolaktynę w normie, najlepiej cabaserem/dostinexem


Zmieniony przez - Mariusz190 w dniu 2017-05-23 19:41:40
Wysłana -
Panowie co myslicie o tym ALT? I o prolce?
Wysłana -
Nie ma co dramatyzować. Nieznacznie powiększone normy. Po weekendowym piciu będzie więcej.
Wysłana -
Jak tren leci to nie ma sie co dziwic ze proby watrobowe oraz prolka podniesione
Wysłana -
Czyli moze wrzucic cos od watroby? Bo ten izo tez ja ladnie klepie.
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź