SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Estriadol poniżej widełek, 1,5 po cyklu. Słaby wzwód, nocne poty, złe samopoczucie.

Wysłana -
Cześć! Ponad rok po cyklu, a estro ciągle poniżej widełek. Reszta hormonów unormowana ( z endo), tj. zbita prolaktyna cabaserem i podniesiony testosteron clomidem. Problemem jest kiepski wzwód przed stosunkiem lub jego brak, nocne poty, wahania nastroju. Endokrynolog stwierdził, że estro samo wróci do normy, a jeśli mam nadal problemy ze wzwodem, mimo podniesionego testosteronu ( z 270 na 427) i zbitej prolaktyny ( z 19 ma 9) to problem leży w głowie i pozostaje seksuolog, a ja uważam, że to wina tego estro. Co począć? Jakieś rady?
Estradiol < 20,0 pg/ml[20-47];
Prolaktyna 9,88 ng/ml[2,64-13,13]~;
Testosteron 427,67 ng/dl[175-781]~;
Kortyzol 18,18 ug/dl[-];
TSH 3-cia generacja 1,989 uIU/ml[0,38-5,33]~;
FT 4 11,06 pmol/l[7,86-14,41]~;
FSH 3,48 mIU/ml[1,27-19,26]~;
LH 2,77 mIU/ml[1,24-8,62]~

Dodam tylko, że leczenie u endo skończyłem 6 miesięcy temu, a wyniki są świeże.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
wrzuc ankiete działu
napisz co szło na cyklu
daj wyniki sprzed cyklu ,sprzed końca cyklu i po pct
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź