SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Estradiol poniżej normy, bez saa

Wysłana -
Niestety nie mam jak dodać zdjęcia

LH 6,34 mIU/ml (1,70-8,60)

FSH 1,76 mIU/ml (1,37-13,58)

Więc wszystko w normie. Co myślicie?


Zmieniony przez - theDiamond w dniu 2018-05-18 17:30:13
Wysłana -
Jest cos takiego jak niedobor aromatazy, czyli tego, co produkuje estro w organizmie, moze byc tez nadaktywnosc 5a reduktazy, to sa kwestie genetyczne, taki Twoj urok, jak chcesz wiedziec wiecej to najlepiej udaj sie do specjalisty.
Wysłana -
FSH tez słabo . Tutaj chyba bez wizyty u androloga sie nie obejdzie
Wysłana -
wybrał bym się do lekarza możesz mieć wtórną niedoczynność gonad
Wysłana -
Zrob najaktualniejsze badania zwlaszcza hormonow bo podczas wizyty moze nie chciec badan z przed tygodnia np.
Wysłana -
Wielkie dzięki za pomoc panowie! Wybiorę się do androloga i zobaczymy co z tego będzie.
Wysłana -
theDiamond
Wielkie dzięki za pomoc panowie! Wybiorę się do androloga i zobaczymy co z tego będzie.



Daj znac jaka bedzie diagnoza i leczenie.
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź