Kupuję na allegro Erytrol.
Czym się różni Erytrol za 42 zł SŁODKI ERYK od Erytrolu innego z allegro za 19 zł.
Wiem, że kraj pochodzenia Francja / Chiny, ale czy warto dopłacić ?
Ten chiński może być przewalony ?
Pozdrawiam!
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?
ernie1234
A to możliwe, że jak kupuje ERYTROL chiński z allegro, to przysyłają mi cukier, tylko że jest podpisany Erytrol ?
Pozdrawiam!
ArthassImo z erytrolem trzeba uważać. To alkohol cukrowy o statusie FODMAPs, a więc spożywając regularnie i/lub w dużych ilościach możemy rozregulować florę jelitową. Takie trzy grosze. A co do różnic, jeśli to i to jest czystym erytrolem to nie powinno być jakichś realnych różnic... W końcu to ta sama substancja, a nie jakiś produkt złożony.
ernie1234ArthassImo z erytrolem trzeba uważać. To alkohol cukrowy o statusie FODMAPs, a więc spożywając regularnie i/lub w dużych ilościach możemy rozregulować florę jelitową. Takie trzy grosze. A co do różnic, jeśli to i to jest czystym erytrolem to nie powinno być jakichś realnych różnic... W końcu to ta sama substancja, a nie jakiś produkt złożony.
No jak to. Jak pytałem tu w dziale to wszyscy pisali, że erytrol jest zdrowy i że sie nie metabolizuje, czyli wydalany jest , nie ma kalorii. A tu że alkohol ? Czyli lepiej używać cukru czy ksylitolu według Ciebie? Zwariowałem![]()
Nasz sklep
Mega promocja
Losowe tematy
Poszukiwane