SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Ekspresowa sałatka z tuńczykiem by MssInvincible

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2202

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ekspresowa sałatka z tuńczykiem by MssInvincible






Sałatka:

- garsć lisci szpinaku
- 100g pomarańczy
- 50g czerwonych i czarnych porzeczek
- 1/4 kopru włoskiego (drobno posiekanego)
- sól,pieprz do smaku
- sok z ćwiartki cytryny
- oliwa z oliwek
- łyżeczka nasion konopii

+ stek z tuńczyka

Tuńczyka wrzucam na mocno rozgrzaną patelnię, lekko skropioną oliwą z oliwek. Smażę około minuty z jednej strony. Przyprawiam jedynie z solą i pieprzem.
2

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4448 Napisanych postów 35741 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 262824
Wygląda mega świeżo i lekko, na pewno też super smakuje
4

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 93284 Napisanych postów 362781 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1664116
A ja się zastanawiałem jak zrobić stek z tuńczyka właśnie
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5992 Napisanych postów 10052 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214323
Taki cienki stek smażony po minutę na stronę wyszedł mi medium; a zazwyczaj smażę sporo krócej po tuńczyka lubię surowego w srodku. Także zależy od preferancji lepiej smażyć krócej, bo jak przesadzisz to nie będzie się wiele różnił w smaku od tego z puszki

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Bezglutenowe babeczki twarogowe by MissInvincible

Następny temat

Serowy filet z piersi kurczaka by MissInvincible

WHEY premium