Panie też tu są
1. Czy kolega wyliczył Ci makro, czy te 3 tysiące rzucił od tak? Wylicz zapotrzebowanie tutaj
https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne,_skł._prod._żywnościowych,_%_bf-t276436.html
2. Ujmowanie po 100 kcal tygodniowo jest totalnym bezsensem, skoro będzie spadać, to po co ujmować? I dochodzić do 2500? (Chyba, że to np. Twoje zero kaloryczne, to można zacząć i od tego, ale to warto wyliczyć, możesz wyliczenia wrzucić do wglądu)
3. Dlaczego siłownie odpuszczasz ? Na początek najlepiej zająć się siłowym, na redukcji też można ćwiczyć.
Przy zastoju można dodać jakieś interwały, czy cardio.
Na ten czas wejdź w dział
TRENING DLA POCZĄTKUJĄCYCH i tam masz gotowe plany treningowe, z których na ten czas możesz skorzystać.
4. Nie widzę potrzeby i podstawy, by codziennie biegać godzinę po schodach...
5. Makro całkiem ok ustawiłabym : 190g białka, około 110g tłuszczy, reszta węgle do poprawnie wyliczonej kaloryczności (nie wiem, czy w Twoim przypadku to 2500kcal)
6. Dieta lekko do poprawy, wrzucam ściągi z czego korzystać:
https://www.sfd.pl/WĘGLOWODANY,_jakie_wybierać_-t1135388.html
https://www.sfd.pl/BIAŁKO,_jakie_wybrać_Z_czego_czerpać_-t1135440.html#post1
https://www.sfd.pl/TŁUSZCZE,_jakie_wybierać_Z_czego_czerpać_-t1135648.html#post1
(Pierwsza rozpiska) Posiłek pierś z ziemniakami to jeden posiłek? 300g kury ? Pół kilo ziemniaków? Ty to ważysz wszystko przed obróbką termiczną?
Na kolację dodaj normalnie węglowodanów, wrzuć normalny posiłek
http://potreningu.pl/articles/2664/-jedz-wegle-na-noc--i-chudnij
Bułkę tartą wywal, chyba, że robisz sam, sklepowe najczęściej mają małą tablicę Mendelejewa.
Olej słonecznikowy do wywalenia. Majonez też.
Brakuje jakiejś ryby, tłustego kawałka mięśa, samą kurą żyjesz, warto dodać jakiś olej lniany, olej kokosowy, orzechy, awokado, można też masło klarowane wrzucić.
Urozmaić to, wrzuciłam do wglądy ściągi, korzystaj z tych produktów.