dudeeZgadza się, Twoje odżywianie jest przepełnione wysoko przetworzonymi produktami, mało tego występuje dość niska podaż kalorii. Poza tym występują niedobory żywieniowe.
Co do przetworzonych produktów to wydaje mi sie że troche już wyjasniłem
Nika podaż kal ok bo to redukcja - ZA NISKO ?
Niedobory żywieniowe
Rozwiń prosze
domer
Poza tym wrzucaj produkty przed a nie po obróbce.
Jak mam wrzucać przed
Nie gotuje sam dla siebie ?
Pozatym nawet gdyby to jest ugotowany obiad
Powiedzmy gulasz z indyka naklładam na talerz i waże
Dokładam wegle ryz czy kasze i waże
Nie zużywam całej torebki a pow połowe czy 2/3 w zaleznosci co jest na obiad
Czasami nawet coś zostawie jak jestem najedzony to waże i odejmuje w dzienniku
Staram sie nie dokładać nawet jak mi coś smakuje
Uzupełaniam surówką też po przygotowaniu pow 300gr jak tylko moge to zapisuje skład w kalkulator przyjmują proporcje
około 100gr pomidora 100gr rukoli 50gr kiełków 30 cebuli i 20 oliwy już na oko bo nie ma tego jak zrobić dokładnie.
W jaki sposób robicie to inaczej bo ja nie mam pomysłu.
Przygotowując sobie sam posiłek ok
Biorę waże pomidora kroje dodaje paprykę waże kroje itd ,ale nie da się zrobić tego z daniami typu obiad które są wcześniej przygotowane na kilka osób na 2 dni np.
Po drugie to mniej wygodne ,ale może troche bardziej dokładne.
Zmieniony przez - MM w dniu 2018-03-26 08:45:09