SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

Dłuższe smażenie na maśle - czy powinienem je czymś zastąpić?

Wysłana -
Czy powinienem zastąpić masło w przypadku gdy smaże na nim rzeczy dłuższą chwilę? Np. omlet z jajek i płatków owsianych, czy zwyczajny z jajek - który jednak trochę leży na tej patelni i domyślam się że temperatury są dość wysokie jak dla masła. Jeśli tak - to czym, żeby zmaksymalizować właściwości prozdrowotne?

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
No to ile ten omlet smazysz ?? Ja na oliwach w sprayu smażę omlety
Wysłana -
ja czyms takim https://www.sfd.pl/sklep/ALLNUTRITION_Cooking_Spray_Canola_Oil-opis38686.html

jak juz towybieraj maslo klarowane, zwykle maslo jest dobre ale do jajecznicy
Wysłana -
dawaj kokosowy i jazda
Wysłana -
Okej, więc zaopatrzę się w masło klarowane i olej kokosowy, dzięki za rady
Wysłana -
Polecam smalec, 2zł i dobry do smażenia.
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź