SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Badania przed odblokiem. Prop

Wysłana -
Siemanko.


Wiek 26 lat
Wzrost 187cm
Waga 88kg
Staz 2 lata z przerwami
Biceps 40cm
Cykle sterydowe : 1,5roku temu 100tab. Turanabolu. ( smieszne ilosci ale balem sie takich srodkow)
Lawka: 120kg
Przysiad: 110kg

Jestem na propie 1-8 100mg e2d.

Zrobilem przed cyklem badania:

Testosteron, Lh, Fsh, estradiol(e2), morfologia, ob w normie.

Krwinki białe 7.6. 4-10
Krwinki czerwone 5.5 4-6.5
Hemoglobina 16.1. 13-17
Hemokryt 46.2. 40-55
Obj krwinki 82. 80-100
Masa hemoglobiny 29. 27-32
RDW-SD 38. 37-54
Plytki krwi 348. 100-400
MONO 11,2. 2-10%
OB 2. 0-8
PROLAKTYNA 24. 4-15
Estradiol e2. 9.4. 7.6-43
FSH 11,7. 1,4-18
LH 6,5. 1,5-9,3
Testosteron calkowity 562. 165-753

TSH 0,803 norma: 0,270-4,200

FT3 3,44 norma: 2,04-4,40

FT4 1,26 norma: 0,93-1,71

Prolaktyna wyszla 24 a zakres jest od 4 do 15.
Mono tez za duze.
Kieeeeedys z 1,5roku temu zjadlem 100 tabletek Turanabolu.
Po tych 100 tabletach tury zjadlem 10 tabsow cloma bez zadnych badan - madry ja...

Zbilem prolaktyne cabaserem.
Ptzed cyklem 0.5 tab. Potem co 10-12 dni 0.25 tab.

Badania po jakis 12 strzalach:

Prolaktyna 8.59 norma 4.04-15.20

Estradiol 98.29 norma 7.60-43.

Estradiol od tego momentu nie badany. Wzialem po odebraniu wynikow 40mg tamoxifenu i do teraz codziennie po 20mg.


1. Jakie badania robic jutro (poniedzialek) przed odblokiem. Zostalo mi na oko (bo roznie wychodzilo w fiolkach) z 5,6 strzalow.

2. Czy wystarczy hcg, clomid i tamox? Czy kupic zamiast tamoxa cos innego?
Czytalem, ze lepszy jest symex.
Ile tamoxifenu/symexu dziennie i jak dlugo?

3. Jaki schemat odbloku przyjac?
Myslalem nad hcg razem z propem po 1000iu e2d i ostatni strzal hcg (piaty) 2 dni po ostatnim propie. Clomid 3dni po ostatnim hcg? Ile czasu go lykac?

4. Czy po 1000iu hcg to nie za duzo?
Czytalem, ze lepiej dac mniejsze ilosci i dluzej niz wieksze i krocej. Tlumaczone bylo to blokowaniem jakis receptorow, ktore juz sie nie odbudowuja.

Piatka ;)



Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-05 23:43:52

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Podpowiecie? Chcialbym wybrac sie na badania zaraz.
Wysłana -
Ech. Nie wiem co robic. Jestem w kolejce w labie. Zrobie e2 i prolaktyne. Nie wiem czy robic fh i fsh. W necie malo info na ten temat. Pomozecie szybko?
Wysłana -
Nie badaj na cyklu teraz fsh i lh, bo wyjdą i tak prawie na zero. Chodziło o to, żeby przed cyklem znać wartości pierwotne, do jakich trzeba wrócić.

Ja bym przedłużył ten cykl jeszcze o 4 tyg.
Wysłana -
To cykl 8 tygodni. Niestety nie moge dluzej teraz. To badam e2 i prolaktyne.

Moge liczyc na pomoc w odbloku i podpowiedzenie co do pytan?
Wysłana -
tak daj 3dni po propie hcg 4x2500e3d i po tym badasz test calkowity jesli jest gdzies ok polowy normy po 2dniach daj clom 3tyg po tabsie
i ile prl i e2 beda w normie
i jesli jedziesz tym tamoxem to daj ten tabs 2tyg po hcg i pozniej pol tabsa tak zeby wyjsc ttydzien za clom



Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-08-06 08:54:42

Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-08-06 08:55:46
Wysłana -
A razem z propem nie moze byc?
Pon,sr,pt,nd prop z hcg 1000iu i wtorek ostatni hcg. ???

Tescia calkowitego badam na drugi dzien po ostatnim hcg?

I tamoxifen jak e2 wyjdzie dzisiaj w normie czy tam troche ponad norme to tamox caly czas od teraz az 2 tygodnie po hcg?
Bo nie do konca zrozumialem ;)


Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-06 09:23:20
Wysłana -
Pomidor22
A razem z propem nie moze byc?
Pon,sr,pt,nd prop z hcg 1000iu i wtorek ostatni hcg. ???

Tescia calkowitego badam na drugi dzien po ostatnim hcg?

I tamoxifen jak e2 wyjdzie dzisiaj w normie czy tam troche ponad norme to tamox caly czas od teraz az 2 tygodnie po hcg?
Bo nie do konca zrozumialem ;)




Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-06 09:23:20
napisalem jak masz bic hcg a wiec po cyklu
tak test calk nastepnego dnia po hcg
tak jak napisalem tamox ciagniesz 2tyg po hcg tabs i 2tyg po pol tabsa choc te pol tabsa mozesz w sumie i rowno z clomem skonczyc
jak odstawisz moze byc odbicie i e2 wystrzeli w gore

Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-08-06 09:31:27
Wysłana -
Czyli na czas bicia hcg przestaje brac tamox
Biore teraz, zaczynam hcg i przestaje tamox. Potem badanie tescia, i lecimy z clomidem z tamoxifenem.Tak?


Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-06 09:33:35
Wysłana -
albo ja jeszcze spie albo Ty
tamox tabs do 2 tygodni po hcg podajesz i pozniej na tydzien dajesz pol tabsa
clom zaczynasz 3dni po hcg i bierzesz 3tyg i konczysz rowno z tamoxem


Zmieniony przez - kamilplnk w dniu 2018-08-06 09:34:53
Wysłana -
Wyniki badan :

Prolaktyna 2,7 norma 4 -15
Estradiol e2 28 norma 7 -43

Dzien przed badaniem cabaser 0.25 tabletki stad prolka ponizej normy.

Cos to zmienia?



Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-07 16:59:59

Zmieniony przez - Pomidor22 w dniu 2018-08-07 17:01:18
Strona 1 z 1
Dodaj odpowiedź