SFD.pl Doping

Dodaj odpowiedź

Badania po rocznej bombie na mostku.

Wysłana -
Witam wrzucam moje wyniki badan do oceny.mysle ze nie jest zle mimo to ze kilka pozycji podniesione. bomba leciala roczna na bazie testa troszke deki, tren e, tura, wino, dawki raczej nisikie. przykladowo test maks 500-600ew, tren 300ew, tura 60ed wino 40-50ed.
obecnie leci mostek od swiat ok 300 testa co 10 dni i hcg 2,5tys co 4-5 dni. ostatni szot testa 31 stycznia a hcg wbilem w ta niedziele albo poniedzialek.

teraz do rzeczy. weekend bardzo ciezki fizycznie bo nogi ciezkie lecialem w piatek w sobote lapy aero i 30km roweru w terenie, w niedziele basen 1km plywania sauna a po poludniu 50 km rowerem w terenie. pon szly barki brzuch i 30 min aero, wtorek ciezkie plecy lydki i 30 min aero. wczoraj juz odpoczywalem i polecial tylko szybki marsz w terenie 1h.
po co o tym pisze? wlasnie po to bo proby watrobowy wyszly zawyzone. mysle ze wlasnie powodem jest dosc spore zmeczenie.
dodam ze leci redu i kcal raczej malo ,dieta low carb. wczoraj dodatkowo najadlem sie kiszonych i caly wieczor cos mi lezalo na kiszkach moze to tez miec wplyw.

MORFOLOGIA. prawie wszystko w normie tak wiec nie pisze calosci tylko 2 pozycje poza norma.
Neutrocycty% 75% [50-70] H
Limfocyty% 17% [20-45] L

LIPIDOGRAM.
Chlesterol calk 122 [140-190] L
HDL 59 [ 40-80]
LDL 46 [0-115]
Triglicerydy 84 [60-150] ciekawy stosunek hdl do triglicerydow zadnych zdrowych tluszczy nie jadam normalnie ser zolty mieso wierzowe nabial poltlusty jajka czasem jakies orzechy czy maslo orzechowe. zadnych omeg tranow olejow oliw z oliwek itp

JONOGRAM.
sod 138 [136-147]
potas 4,6 [3,5-5,1]
chlorki 100 [95-107]

WATROBA.
ALT 60 [16-45] H
AST 72 [15-35] H
bilirubina 0,88 [0,2-1,2]
ggtp 22 [5-55]

Mysle ze to od wysilku.we wstepnie wszystko dokladnie wyjasnione. watroba patrzac na ggtp i bilirubina raczej ma sie dobrze.

NERKI.
kreatynina 1,02 [0,7-1,3]
kwas moczowy 4,8 [3,5-7,2]
mocznik 50,2 [15-45] H niepokojace ale to chyba od sporej ilosci bialka w diecie. jak myslicie?
gfr ok
mocz badanie ogolne wszystko ok.

Glukoza 103 [ 70-99] lipa ale zawsze mam w szczycie normy rok temu mialem 99.

Estradiol 111,5 [0-39,8] H wysko ale czuje sie swietnie. retencji brak pompy nadmiernej brak libido ok. dawno (jakis tydz) nie jadlem exe ale teraz jak podbije dawke testa to daje ari 2 x pol tabsa na tydz. bede dobieral dawke w zaleznosci od samopoczucia.
nawet nie chce wiedziec ile mialem estro jak chodzic od retencji nie moglem i cwiczyc do tego zamola sennosc ale libido straszne az uciazliwe
dodam jeszcze ze na calkowitym offi rok temu estro mialem ok 39 wiec naturalnie mam bardzo wysoko.

FT3 6,72 [2,3-4,2] bylem pewny ze zajadam wala a tu mila niespodzianka. leci 75mcg tiro. od pon zchodze na 50mg i niebawem odstawiam.

prolki nie badalem bo czuje sie swietnie wiec raczej ok choc estro moglo ja troszke w gore pociagnac.testa tez nie bo leci mostek a wiem ze dziala wiec sensu badania brak.

To tyle z badan. prosze o komentarze. odpalam testa i deke w sobote a metke z 30 mg dodam za jakies 2-3 tyg. byc moze powtorze po dluzszym odpoczynku proby watrobowe.i moze estro jak juz dam ari i rozkreci sie bomba.

dziekuje za komentarze rady i pozdrawiam wszystkich amatorow strzykawki.

sterydy= smierc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Ciebie zainteresować:

Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów?

sylwia i emil Indywidualne plany dietetyczne i treningowe Sprawdź więcej
Wysłana -
Mi na takim estro gino rosnie jak Ty na testo
Moze prolaktyna byc lekko wywalona z racji e2 dosc mocno wybitego. W planach nandrolony?
Ogolny stan zdrowia bdb z tego co wypisujesz. Przyzwolenie na odpalenie masz
Wysłana -
Idealne wyniki przed udanym PCT, jak najbardziej możesz się odblokowac i zostać w końcu wymarzonym naturalem, kreatyna i hmb już drżą na półkach sklepowych
Wysłana -
ma ci się ku życiu ogólnie
Wysłana -
Lodzianin widzialem ze u Ciebie na wynikach tych z podniesionym t3 tez masz w gorze alt i ast i identycznie podniesione neutrocyty i zanizone limfocyty. ciekawe.

odnosnie glukozy doczytalem ze salicylany podnosza jej poziom a u mnie leci 75mg kwasu acetylosalicylowego pod postacia proficaru(polocardu) wiec problem z glowy.

co ciekawe po roku bomby znacznie poprawilem lipidy. podniosl sie hdl i mocno spadl ldl. podoba mi sie

martwi mnie tylko alt i ast...
chyba powtorze za jakis czas ale wtedy wywale wszystkie suple leki witaminy kawe itp kilka dni przed badaniem no i odpoczne z 2 dni solidnie.
ciekawe czy tak podniesione proby maja jakis negatywny wplyw na zdrowie w dluzszej perspektywie czasu zakladajac ze sa tak wysokie caly czas?
Wysłana -
tym to sobie głowy nie zawracaj
po zwykłym treningu to norma
Wysłana -
te neutrocyty tez moga byc po wysilku podniesione wiec tez luz. a mocznik od sporej ilosci bialka w diecie. wiec mozna powiedziec ze wszystko ok tym bardziej ze przekroczenia nie sa wysokie.

nie pozostaje nic innego jak ladowac pompki i leciec z tematem. za rok sie powtorzy badania moze juz na offie bo planuje odpczac z pol roku ale co z tego wyjdzie nie wiem pewnie znowu mostek i ogien
Wysłana -
Szkoda zdrowiana pct i ponowne odpalanie.
Test4life
Wysłana -
w sumie to sam nie wiem moze zrobic dluzszy mostek zeby odsapnac tak z 3-4 miesiace na solo tescie z 300 co 10 dni. moze to i lepsze rozwiazane niz pakowanie w siebie clomidu? chociaz tak pol roku oodpoczac calkowicie tez fajnie. sam nie wiem zobaczymy co zycie pokaze i jakie bedzie nastawienie jesienia.
Wysłana -
Zdrowy jesteś Mumin jak cholera, takie lekko podniesione próby wątrobowe to nic a nic, reszta tez bardzo ładnie jedynie cukier trochę wysoko.
Wrzucasz jakieś ALA? Jak nie to dołóż i może chrom jeszcze, cukier powinien się poprawić z rana.
Wysłana -
Mumin222


odnosnie glukozy doczytalem ze salicylany podnosza jej poziom a u mnie leci 75mg kwasu acetylosalicylowego pod postacia proficaru(polocardu) wiec problem z glowy.




Zamiast polocardu kup sobie Salicortex i lykaj 1/2-1/3 tbl dziennie ( salicyna dziala przeciwzakrzepowo a nie powoduje zwapnienia naczyn krwionosnych jak to ma miejsce przy kwasie acetylosalicylowym)


Zmieniony przez - Aleks w dniu 2018-02-10 13:07:41
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź