Wbrew pozorom to poważny temat bo jednak obok wiedzy teoretycznej liczy się i praktyka a już infrastruktura kuchenna to podstawa. Jeśli sprawnie i szybko przygotowuję posiłek to aż gryzę widelec z wrażenia i odczuwanej satysfakcji. Gorzej jednak gdy muszę sterczec nad garami i modlic się, aby np. gotowanie nie potrwało dłużej ...
Obecnie pracuję na jakimś ruskim sprzęcie z lat siedemdziesiątych, który pracując dłużej niż 10 minut dymi jakimś gównem z boku , zwarcie mam chyba. Planuję już na początku czerwca trochę się uzbroic ...
1. Parnik z brauna - używa ktoś z Was ? Dajcie recenzję jeśli tak.
http://www.braun.com/pl/products/fooddrink/foodpreparation/multigourmet.html
2. Blender z brauna - analogicznie, rzucajcie oceną.
http://www.braun.com/pl/products/fooddrink/foodpreparation/handprocessors/freshsystem.html
W zestawie z blenderem mam dwa pojemniki próżniowe, na których bardzo mi zależy, ale jeden jest za duży a drugi za to w sam raz jednak to za mało. Przydałby mi się jeszcze jeden taki. Czy wiecie może czy można dokupic luzem pojemniki brauna ?
Jakich pojemników próżniowych używacie ?
Na czym pracujecie ? Co ułatwiłoby Wam kuchenne boje ? Co planujecie kupic ?
P.S. Proszę o konstruktywną dyskusję. A za linki chyba mnie nie napiętnujecie bo nie jest to reklamą a jedynie przedstawieniem rupieci, które chcę zakupic, może ktoś wskaże mi alternatywę do wyżej wymienionych ...