SFD.pl Kuchnia SFD

Dodaj odpowiedź

[BLOG] Ula w kuchni

Wysłana -
Uli chyba dawno nie było ;>

Ciecierzycę lubię, ja w sumie moczę około 2-3h, najlepiej całą noc, wtedy mniej się gotuje. I robię puree, albo lekko niedogotowaną mieszam z przyprawą do ziemniaków, oregano, solą i słodką papryką i wkładam na około 15min do piekarnika. Mega. Jak chipsy smakuje
Wysłana -
blue_hope
Uli chyba dawno nie było ;>

Ciecierzycę lubię, ja w sumie moczę około 2-3h, najlepiej całą noc, wtedy mniej się gotuje. I robię puree, albo lekko niedogotowaną mieszam z przyprawą do ziemniaków, oregano, solą i słodką papryką i wkładam na około 15min do piekarnika. Mega. Jak chipsy smakuje

no i pięknie tym mnie kupiłaś dziękuję bardzo, ta druga opcja mega do mnie przemawia czyli schemat ten sam, zostawiam na noc gotuję żeby się niedogotowała, przyprawy piekarnik - 175? 200? i do jedzenia, może to być ratunek na redukcji
Wysłana -
Pewnie, u mnie często ląduje w sałatce forma piekarnikowa. 180 stopni, na około 15min, w zależności od piekarnika. Lekko się zarumieni - pycha
Wysłana -
http://m.sfd.pl/Najlepszy_blog_lutego_2018_głosownie_-t1162783.html


.
Strona 52 z 52
Dodaj odpowiedź