kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
jak masz jakeis zdjęcie to wrzuć
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
Zmieniony przez - stojeden w dniu 2017-06-22 14:37:16
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!
stojedenmiss, bo Ty sie znasz, wiesz moze jaka ilosc babki jajowatej zrobi robote do sciecia masy? nie wiek czy jej sie uzuwa w gramach, czy moze w kilkudziesieciu gramach czy jak? ja rozuumiem ze zalezy to od objetosci masy ale chociaz tak plus minus, bo nawet nie wiem jak sie do tego zabrac
hmm zależy co będziesz robił; już mała ilosć babki mocno skleja, ja np. dodaję 5g babki do omleta z 3 jajek i już widzę różnicę w konsystencji
jak dodasz babki, wymieszasz masę i odstawisz na parę minut to zobaczysz jaki kleik się zrobi
jak np masz w przepisie 100g mąki to jak zamiast tego dasz 50g mąki i 10g-15g babki to powinno być OK - tak mi się wydaje
trzeba to rozpracować metodą prób i błędów
jak ktos ma jakies doswiadczenie to niech pisze
""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!